Al bijna 2000 deelnemers aan imago-onderzoek

Computable zoekt populairste ict-organisaties voor jaargids

Extra tijd scheidsrechter

Momenteel is ict-vaktitel Computable bezig met zijn imago-onderzoek. Via onderzoeksbureau Enigma Reserarch is het op zoek naar de populairste ict-bedrijven en niet-ict-organisaties op het vlak van innovatie, kennisniveau, werkgeverschap en als partner/opdrachtgever. Inmiddels doen bijna tweeduizend mensen aan dit onderzoek mee. Wie nog mee wil doen moet opschieten, want deelname is mogelijk tot en met aanstaande zondag 3 juni 2018.

Computable voert al jaren zijn imago-onderzoek uit onder ict-bedrijven. Deelnemers aan het onderzoek worden geselecteerd op basis van gerealiseerde omzet in Nederland het jaar ervoor. Dit jaar is de ondergrens om tot het imago-onderzoek toegelaten te worden vastgesteld op 42 miljoen euro. Alle omzetgegevens worden aangeleverd door en geschat met MBCF.

Nieuw dit jaar is het imago-onderzoek onder niet-ict-organisaties. Om tot deze lijst te komen heeft Computable een analyse gemaakt van eindgebruikers en de omvang van hun ict-afdeling in Nederland geschat. Dit onderzoek wordt eveneens met 150 organisaties uitgevoerd en de ondergrens om toegelaten te worden tot dit onderzoek lag op minimaal 150 ict’ers in dienst in Nederland.

Het imago-onderzoek is zo opgebouwd dat ict’ers zowel een oordeel kunnen vellen over ict-bedrijven als niet-ict-organisaties. Op elk deelgebied kunnen zij telkens hun top vijf aangeven in het desbetreffende gebied. Alle rangen en standen worden afgedrukt in de jaargids Computable 100, die op vrijdag 9 november 2018 verschijnt.

Neem nu deel aan het imago-onderzoek!

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-05-31T11:36:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.