Managed hosting door True

Computable nomineert tien ICT-detacheerders

ICT-detacheerder van het jaar

Ict-vakblad Computable heeft tien ict-detacheerders genomineerd voor de Computable Awards 2016. Het gaat om Avance, Brunel, Calco, Eliantie, Finalist, iSense ICT Professionals, Neomax, Peak-IT, ProgramIT en WIBA IT. De winnaar wordt tijdens een spectaculaire awardsshow op 1 november 2016 bekend gemaakt.

De tien genomineerde ict-detacheerders zijn bepaald door de algemene jury van de Computable Awards 2016. Hierin zitten Jeroen Aris, global infrastructure architect bij Teva Pharmaceuticals, Fred Bons, senior program manager bij KWD Resultaatmanagement, Lotte de Bruijn, managing director bij Nederland ICT, Dion Kotteman, oud-Rijks-CIO, zelfstandig adviseur en lid van de raad van commissarissen van Loyalis en Bernard Vuijk, entrepreneur en interim projectmanager bij Driven4success. De vijf juryleden hebben individueel alle twintig voordrachten in deze categorie van een cijfer voorzien waarbij de tien hoogste gemiddelden zijn genomineerd. Dit zijn:

- AvanceLees de onderbouwing
- BrunelLees de onderbouwing
- Calco Lees de onderbouwing
- EliantieLees de onderbouwing
- FinalistLees de onderbouwing
- iSense ICT ProfessionalsLees de onderbouwing
- NeomaxLees de onderbouwing
- Peak-ITLees de onderbouwing
- ProgramITLees de onderbouwing
- Wiba ITLees de onderbouwing

Stemmen

Op maandag 13 juni 2016 start voor de markt het stemproces voor de Computable Awards 2016. Publieksstemming bepaalt voor 50 procent de winnaar. Ook buigen de leden uit de algemene jury zich over de genomineerden per categorie, een gemiddeld oordeel dat ook voor de helft de winnaar bepaalt. Op dinsdag 1 november 2016 worden in verschillende categorieën de winnaars bekend gemaakt. De komende tijd zullen gedoseerd ook andere genomineerden bekend worden gemaakt.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5768378). © Jaarbeurs IT Media.
?

 

Reacties

ProgramIT, de "40+, ok, maar 55+ dat is ook ons te gek" arbeidsmarkt afschuimer.

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
TwitterfeedPartners

Platinum

Gold

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×