Computable opent eigen café

Computable Café

Dit jaar runt Computable zijn eigen café op Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo. Op woensdag 1 en donderdag 2 november kunt u verschillende informele sessies bijwonen onder het genot van een drankje.

In onderstaande video geeft hoofdredacteur Sander Hulsman een overzicht van het volledige programma in het café. Zo zijn er sessies over ransomware, de GDPR, disruptie en datagestuurd ondernemen. Tevens sluit de bekende Canadese hacker MafiaBoy elk dag in Computable Café af en biedt Computable bezoekers aan het café een virtuele ervaring aan. Tot slot organiseert Computable ook in samenwerking met Exact een innovatiechallenge waarin er naar een oplossing gepuzzeld kan worden. Exact heeft geregeld dat wij onder de goede inzenders vijf gesigneerde caps van Max Verstappen mogen verloten.

Computable Café 2017

Biertje?

Het Computable Café is op 1 en 2 november 2017 van 09.30 tot 17.00 uur geopend. Elke dag wordt afgesloten met een happy hour van Protinus IT. Daarnaast wordt het café mede mogelijk gemaakt door Bavaria, dus met een drankje zit het wel goed. U bent namens het Computable-team van harte uitgenodigd en zoek ons op in het café! Tickets voor Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo zijn gratis. U kunt zich hier registreren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-10-19T11:36:00.000Z Annemiek Sprado