Managed hosting door True

Computable Café

Computable opent eigen café

 

Computable Café

Dit jaar runt Computable zijn eigen café op Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo. Op woensdag 1 en donderdag 2 november kunt u verschillende informele sessies bijwonen onder het genot van een drankje.

In onderstaande video geeft hoofdredacteur Sander Hulsman een overzicht van het volledige programma in het café. Zo zijn er sessies over ransomware, de GDPR, disruptie en datagestuurd ondernemen. Tevens sluit de bekende Canadese hacker MafiaBoy elk dag in Computable Café af en biedt Computable bezoekers aan het café een virtuele ervaring aan. Tot slot organiseert Computable ook in samenwerking met Exact een innovatiechallenge waarin er naar een oplossing gepuzzeld kan worden. Exact heeft geregeld dat wij onder de goede inzenders vijf gesigneerde caps van Max Verstappen mogen verloten.

Computable Café 2017

Biertje?

Het Computable Café is op 1 en 2 november 2017 van 09.30 tot 17.00 uur geopend. Elke dag wordt afgesloten met een happy hour van Protinus IT. Daarnaast wordt het café mede mogelijk gemaakt door Bavaria, dus met een drankje zit het wel goed. U bent namens het Computable-team van harte uitgenodigd en zoek ons op in het café! Tickets voor Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo zijn gratis. U kunt zich hier registreren.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6228038). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.