Computable organiseert Nationale Security Dialoog

Brenno de Winter mede-moderator van bijeenkomst in Computable Café

Dit artikel delen:

Computable Café (archief 2018).

Hoe komen we tot één securityagenda? Die vraag staat centraal tijdens de eerste Nationale Security Dialoog op 31 oktober 2019 tijdens vakbeurs Infosecurity.nl in de Jaarbeurs in Utrecht. De bijeenkomst wordt georganiseerd door Computable.

Cyberveilig Nederland, Digital Trust Center, NCSC en Team High Tech Crime van de politie; er zijn tal van initiatieven en samenwerkingen rondom de aanpak van cybercrime. Toch heerst er in de markt verwarring over wat je van partijen mag verwachten en voelt het enorm versplinterd wat we aan het doen zijn. Het zou mooi zijn als er een duidelijkere rolverdeling zou komen. Maar hoe gaat dat en wie neemt de leiding? Moet de overheid of het bedrijfsleven de handschoen oppakken?

In de Nationale Security Dialoog wordt er geprobeerd om structuur aan te brengen in de vele initiatieven rondom de aanpak van cybercrime. Bij het debat zijn verschillende partijen vanuit de securitywereld, overheden en branche-partijen aanwezig. Bovendien is iedereen die vakmatig met security te maken heeft van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de dialoog.

Deelnemers zijn onder meer Cyberveilig Nederland, Computest en ESET Nederland.

De Nationale Security Dialoog staat onder leiding van  It-beveiliging- en privacy-expert en voormalig onderzoeksjournalist Brenno de Winter en Computable-hoofdredacteur Sander Hulsman.

Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo

Op woensdag 30 en donderdag 31 oktober vinden de gecombineerde ict-vakbeurzen Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo plaats in de Jaarbeurs in Utrecht.

Schrijf u hier in voor een gratis beursticket en toegang tot het seminarprogramma.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-10-22T11:36:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.