Gezocht: de beste ict-werkgever van Nederland

Computable onderzoekt welke organisatie het beste voorheeft met haar ict’ers

Marktonderzoek

Ict-vaktitel Computable onderzoekt jaarlijks wie de beste werkgever voor ict’ers is. Het gaat zowel om ict-bedrijven als niet-ict-organisaties. De medewerkers beoordelen hun werkgever op verschillende onderdelen. Dit leidt tot een gemiddeld eindcijfer per organisatie. Het onderzoek loopt tot en met 20 januari en is in samenwerking met Enigma Research. De uitslag maken we bekend in de Computable Career Guide die juni volgend jaar verschijnt.

Beoordeel uw werkgever!

Doe snel mee aan het ict-werkgeversonderzoek.

Iedereen die werkt in een ict-functie kan zijn of haar eigen werkgever beoordelen op verschillende aspecten. Denk aan werkzaamheden en verantwoordelijkheden, waardering, de ruimte en kansen om optimaal te presteren, geboden uitdagingen, scholingsmogelijkheden, doorgroei- en carrièremogelijkheden, salaris, reisafstand en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast beoordelen ict’ers hun werkgever op ict-onderwerpen waar zij zich tijdens hun werk mee bezig houden. Denk aan agile/scrum, cybersecurity of it-servicemanagement.

Spiegel

Hall of Fame

Group9 was afgelopen jaar de populairste ict-werkgever van Nederland. Het kreeg een gemiddelde eindoordeel van 9,82. Onder niet-ict-organisaties is Rijkswaterstaat de nummer één. Het maakte een sprong op de lijst en kreeg als gemiddeld eindcijfer een 9,25.

Uiteindelijk levert het onderzoek een gemiddeld eindcijfer per werkgever (ict-bedrijf en niet-ict-organisatie) en per deelgebied. Dit cijfer kan als spiegel dienen voor de deelnemende organisaties, maar ook kunnen via een nulmeting jaarlijks kpi’s worden opgesteld om de organisatie intern te verbeteren. Computable stelt op verzoek alle gegevens per werkgever beschikbaar.

De resultaten van het ict-werkgeversonderzoek verschijnen in de Computable Career Guide van juni 2022. Respondenten kunnen deze jaargids gratis aanvragen. In het magazine verschijnt ook de resultaten van het jaarlijkse ict-opleidersonderzoek.

Bent u de beste werkgever?

Wilt u zich in 2022 beste ict-werkgever noemen? Laat dan uw werknemers deelnemen aan het ict-werkgeversonderzoek! Let op dat voor een goed oordeel en een plekje op de ranglijst er voldoende respondenten per organisatie vereist zijn. Computable adviseert daarom om het onderzoek onder uw werknemers te promoten.

Doe nu mee!

Het werkgeversonderzoek loopt tot en met 20 januari. De komende weken is het voor ict-medewerkers mogelijk hun werkgever te beoordelen in het ict-werkgeversonderzoek.

U kunt de Computable Career Guide hier gratis aanvragen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-12-09T11:58:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.