Gezocht: de beste ict-opleider van Nederland

Computable onderzoekt welke opleider de beste scholing aanbiedt

Marktonderzoek

Ict-vaktitel Computable gaat jaarlijks op zoek naar de beste ict-opleider. Het laat studenten/trainees hun opleider beoordelen op tal van onderdelen. Dit leidt tot een gemiddeld eindcijfer per opleidingsinstelling. Het onderzoek loopt tot en met 20 januari en gebeurt in samenwerking met Enigma Research. De beste ict-opleider maken we bekend in de Computable Career Guide die juni volgend jaar verschijnt.

Beoordeel uw opleider!

Doe nu snel mee met het ict-opleidersonderzoek van Computable!

Het ict-opleidersonderzoek zoekt studenten, cursisten en trainees die op dit moment een ict-opleiding volgen of dit in het afgelopen jaar hebben afgerond. Dit geldt dus voor zowel fulltime-studenten als om- en bijscholers.

Studenten/trainees kunnen hun opleider in het onderzoek beoordelen op verschillende aspecten. Van het niveau van de studie, het lesaanbod en de prijs-kwaliteitsverhouding tot het niveau van de docent(en)/trainer(s), de actualiteit van de lesstof, opgedane vaardigheden, toetsingsmogelijkheden, toepasbaarheid in de praktijk, flexibiliteit van de opleider om in te spelen op actuele ontwikkelingen en de waarde van het diploma of certificaat.

Spiegel

Hall of Fame

Pink Elephant Education was afgelopen jaar de populairste ict-opleider van Nederland. Het kreeg een gemiddelde eindoordeel van 9,67.

Daarnaast beoordelen studenten/trainees hun opleider op specifieke ict-onderwerpen waar zij zich tijdens hun opleiding of training het meest mee bezig houden. Denk aan agile/scrum, cybersecurity of it-servicemanagement.

Uiteindelijk levert het onderzoek een gemiddeld eindcijfer per ict-opleider en per deelgebied. Dit cijfer kan als spiegel dienen voor de deelnemende organisaties. Ook zijn via een nulmeting jaarlijks kpi’s op te stellen om de organisatie intern te verbeteren. Computable stelt op verzoek alle gegevens per ict-opleider beschikbaar.

De resultaten van het ict-opleidersonderzoek verschijnen in de Computable Career Guide van juni 2021. Respondenten kunnen deze jaargids gratis aanvragen. In het magazine verschijnt ook de resultaten van het jaarlijkse ict-werkgeversonderzoek.

Bent u de beste ict-opleider?

Wilt u zich in 2022 beste ict-opleider noemen? Laat dan uw studenten/trainees deelnemen aan het ict-opleidersonderzoek. Let op dat voor een goed oordeel en een plekje op de ranglijst er voldoende respondenten per organisatie vereist zijn. Computable adviseert daarom om het onderzoek onder uw studenten te promoten.

Doe nu mee!

Het opleidersonderzoek loopt tot en met 20 januari. De komende weken is het voor ict-medewerkers mogelijk om hun werkgever te beoordelen in het ict-werkgeversonderzoek.

U kunt de Computable Career Guide gratis aanvragen via https://account.computable.nl/acties/specials.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-12-09T11:59:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.