Bezoek Future Lab en win Samsung Gear Fit2 Pro

Alle geregistreerde bezoekers maken kans

Dit artikel delen:
Samsung Gear Fit2 Pro

Samsung Gear Fit2 Pro

Ict-vaktitel Computable houdt tijdens vakbeurs Zorg & ICT 2018 een Future Lab. Van dinsdag 17 tot en met donderdag 19 april 2018 zijn hier in totaal veertig innovaties terug te vinden. Deze innovaties zijn van zowel zorginstellingen als van tech startups. Onder alle bezoekers aan Computable Future Lab die zich registreren door middel van een scan verloten wij een Samsung Gear Fit2 Pro.

Zorg en ict

Wilt u alles weten over de laatste digitale ontwikkelingen voor de zorg? Breng dan een bezoek aan Zorg & ICT 2018! Naast ruim 180 exposanten vindt u op de beursvloer ook theaters waar sprekers u op de hoogte brengen van actuele onderwerpen zoals GDPR, digitale transformatie en cybersecurity in de zorg. De beurs vindt plaats in Jaarbeurs Utrecht van 17 tot en met 19 april. Registreren kan via de site. 

De Gear Fit2 Pro is een geavanceerde fitnessarmband met ingebouwde gps om trainingsrondjes nauwkeurig vast te leggen. Realtime updates en notificaties zijn eenvoudig af te lezen op het curved Super Amoled 1,5 inch touchscreen. De Gear Fit2 Pro heeft ook verbeterde hartslagmonitoring en maakt het makkelijk om sportprestaties bij te houden. Dit kan nu ook tijdens het zwemmen, dankzij Speedo’s trainingsapp Speedo On. Met de fitnessarmband kan er ook muziek geluisterd worden tijdens het sporten, ook offline en zonder smartphone.

Computable Future Lab op Zorg & ICT 2018 herbergt gedurende de drie beursdagen deze week in totaal veertig innovaties. Dit zijn innovaties van zorginstellingen en tech startups uit de Nederlandse zorgmarkt. Het gaat dan om zorginstellingen als Argos Zorggroep, Máxima Medisch Centrum, Prinses Máxima Centrum en Vilans en startups als Open HealthHub, Sensiks, Tractus3D, U Create en VRmaster. Lees ook het artikel ‘Computable opent Future Lab tijdens Zorg & ICT 2018’.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-04-16T09:29:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.