Groeiprogramma voor technologiebedrijven

Dit artikel delen:

Value Creation Capital en Spark Entrepreneurs Education starten met het ‘Scaling up tech companies’ groeiprogramma. Dit programma is bedoeld voor technologiebedrijven, waaronder softwarebedrijven die de start-up-fase reeds zijn ontgroeid en al een omzet hebben vanaf een miljoen euro. Managementteams van acht softwarebedrijven zijn op 8 januari gestart met de eerste sessie.

Investeerder in it en high-tech bedrijven, Value Creation Capital, en Spark Entrepreneurs Education starten een groeiprogramma voor technologiebedrijven. Het ‘Scaling up tech companies’-programma helpt technologiebedrijven die de start-up fase reeds ontgroeid zijn en al een omzet hebben van een miljoen euro. Het programma bestaat uit tien sessies met (oud-)ondernemers en trainers die leerervaringen geven die praktisch toepasbaar zijn in het eigen bedrijf. Ook zullen er webinars worden gegeven door partners. De eerste ronde van het programma is 8 januari gestart, in juni 2016 staat de start van een tweede programma gepland. Bedrijven die geïnteresseerd zijn kunnen zich hier aanmelden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Computable NEXT: voor en over tech-startups

Computable NEXT biedt een overzicht van Nederlandse tech-startups en geeft een inkijkje in de bedrijfsontwikkelingen die kenmerkend zijn voor deze jonge ondernemingen.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-01-19T09:58:00.000Z Robin van Wees
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.