Start-up Teamleader boekt goed jaar

Dit artikel delen:
applaus

Het Gentse Teamleader heeft in 2015 een geslaagd jaar gedraaid. De start-up heeft in een jaar tijd het medewerkersbestand fors uitgebreid en twee Europese kantoren geopend. Niet minder dan 54 medewerkers timmeren er ondertussen mee aan het succesverhaal.

Teamleader biedt SaaS-oplossingen aan het midden en kleinbedrijf voor CRM. Het ontving vorig jaar een kapitaalinjectie van 2,5 miljoen euro. Dit kapitaal is ingezet voor de Europese expansie. Zo opende Teamleader kantoren in Amsterdam en Berlijn en is het bezig met de opening van een kantoor in Parijs. Daarnaast heeft de start-up zijn medewerkersbestand van veertien naar 54 medewerkers uitgebreid.

De start-up is het afgelopen jaar in de prijzen gevallen. Zo kaapte het de prestigieuze Startup Award weg op de The Next Web Conference in Amsterdam. Daarnaast werd het door Deloitte genomineerd als Rising Star. Het realiseerde in 2015 een maandelijkse omzet van honderdduizend euro.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Computable NEXT: voor en over tech-startups

Computable NEXT biedt een overzicht van Nederlandse tech-startups en geeft een inkijkje in de bedrijfsontwikkelingen die kenmerkend zijn voor deze jonge ondernemingen.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-01-28T10:15:00.000Z Kevin Stickens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.