UtrechtInc strikt zes nieuwe start-ups

Dit artikel delen:
Kiezen

Incubator UtrechtInc voegt zes start-ups toe aan het portfolio. De start-ups, die een innovatie voor de samenleving ontwikkelen, zijn geselecteerd voor de negende lichting van het start-up programma de Pressure Cooker. Met zes nieuwe startups in huis is UtrechtInc nu 34 start-ups rijk.

UtrechtInc begeleidt op het Utrecht Science Park start-ups naar de markt. Hierbij bieden ondernemers, mentors, investeerders en experts inzichten voor slim ondernemerschap. De incubator heeft nu zes nieuwe start-ups toegevoegd aan het Pressure Cooker-programma. Het gaat om Boekzorg, 2daysmood, DialogueTrainer, EdutainmentGames, Faqta en Your Next Concepts. Hiervan richt de helft zich op educatie.

Zes start-ups

  • Boekzorg: Digitaal platform waar de consument makkelijk een zorgverlener kan zoeken, vergelijken en boeken.
  • Faqta: De Netflix voor het basisonderwijs; een avontuurlijk programma voor talentontwikkeling en kennis van de wereld voor groep 3 tot en met 8, voor school en thuis.
  • Your Next Concepts: Academy Attendance biedt opleidingen realtime (aanwezigheids)informatie om het hoger onderwijs te verbeteren
  • EdutainmentGames: Educatieve rekengame voor een hoger leerrendement van leerlingen in primair onderwijs.
  • 2daysmood: Meet voor organisaties de tevreden- en betrokkenheid van personeel door het dagelijks verzamelen van feedback via korte interactie en het aanbieden van overzichtelijke rapporten.
  • DialogueTrainer: Online tool waarmee studenten en professionals kunnen oefenen met virtuele gesprekspartners.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Computable NEXT: voor en over tech-startups

Computable NEXT biedt een overzicht van Nederlandse tech-startups en geeft een inkijkje in de bedrijfsontwikkelingen die kenmerkend zijn voor deze jonge ondernemingen.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-03-25T09:47:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.