Kennispark Twente investeert in ERP Index

Dit artikel delen:
Groeikapitaal

Kennispark Twente heeft de start-up ERP Index uit Enschede een TOP Light-regeling toegekend. Die regeling biedt onder meer een renteloze lening van tienduizend euro, ondersteunende workshops en coaching en mentoring. De start-up wil hiermee zijn softwareproduct ERP index verder ontwikkelen, dat eind 2016 op de markt moet komen.

ERP Index is opgericht in 2015 door Jochem Verburg, Marlène Hol en Rene Hol. De start-up ontwikkelt een gelijknamige softwareproduct ERP index. Die tool biedt inzicht in de complexiteit van erp-systemen en geeft aanwijzingen over hoe erp-systemen passen in de bedrijfsprocessen. Dit moet bedrijven in staat stellen meer waarde te halen uit erp-systemen.

Kennispark Twente heeft de start-up uit Enschede een TOP Light-regeling toegekend. Deze is bedoeld voor (aspirant) ondernemers met een idee dat nog niet volledig is uitgewerkt. De drie ondernemers willen hiermee hun product verder ontwikkelen. Zo wordt in de zomer een pilot gedraaid, waarna het product eind 2016 op de markt gebracht moet worden.

TOP Light

De TOP Light-regeling wordt financieel mogelijk gemaakt door Regio Twente en uitgevoerd in samenwerking met de Universiteit Twente en Kennispark Twente. Het bestaat uit een renteloze lening tot maximaal tienduizend euro, ondersteunende workshops, sessies met collega-starters om uitdagingen en problemen te bespreken, coaching en mentoring en lidmaatschap van Technologie Kring Twente. Elk jaar zijn zeventien leningen beschikbaar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Computable NEXT: voor en over tech-startups

Computable NEXT biedt een overzicht van Nederlandse tech-startups en geeft een inkijkje in de bedrijfsontwikkelingen die kenmerkend zijn voor deze jonge ondernemingen.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-07-28T11:43:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.