Online videoplatform ‘Startup Holland TV’ in lucht

Dit artikel delen:

V.l.n.r: Prins Constantijn van Oranje, Henk Kamp en Yillmaz Schoen tijdens de presentatie van Startup Holland TV in Las Vegas.

Prins Constantijn van Oranje van StartupDelta, Minister Henk Kamp van Economische Zaken en Yillmaz Schoen van de Zwolse start-up TradeCast hebben onlangs op technologiebeurs CES in Las Vegas de online tv-zender Startup Holland TV gelanceerd. Deze zender is nu wereldwijd te bekijken via www.startupholland.tv of als app op iOS en Android.

Startup Holland TV is een Engelstalige, interactieve online tv-zender, gericht op het promoten van het Nederlandse start-up-ecosysteem. De zender is online te bekijken als webkanaal en als app voor iOS, Android, Apple tv en smart tv’s. Content is ook on demand en live beschikbaar, met als belangrijkste doel het presenteren van Nederlandse start-ups op een wereldwijde schaal en het bevorderen van de verbindingen en samenwerkingen tussen Nederlandse start-ups onderling.

Minister Henk Kamp van Economische Zaken: ‘Startup Holland TV is het eerste online tv-kanaal voor en door start-ups. Bijzonder is dat hierdoor de eerste community ontstaat waarbij Nederlandse start-ups zelf content kunnen uploaden en content van anderen gratis en op elk moment kunnen bekijken. Ze werken hierdoor samen aan een sterk merk en hun informatie is op elk moment en heel laagdrempelig beschikbaar.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Computable NEXT: voor en over tech-startups

Computable NEXT biedt een overzicht van Nederlandse tech-startups en geeft een inkijkje in de bedrijfsontwikkelingen die kenmerkend zijn voor deze jonge ondernemingen.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-01-06T11:27:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.