Joh. Enschedé neemt startup AntTail over

Dit artikel delen:
supply chain

Grafisch dienstverlener Koninklijke Joh. Enschedé uit Haarlem neemt AntTail over. Die startup uit Utrecht levert sensoren en bijbehorende cloudoplossingen voor het monitoren van de logistieke in de farmaceutische markt. Via deze overname voegt Joh. Enschedé beveiligingsoplossingen voor de transportsector toe aan zijn dienstverlening.

AntTail levert een cloudoplossing voor de monitoring van de temperatuur van medicijnen tijdens het transport en de opslag van fabrikant tot gebruiker. Hiervoor levert het sensoren en diensten rond de registratie en validatie van verzendingen. Gebruikers zijn internationale bedrijven in de farmaceutische industrie, zorgverleners en transport & logistieke dienstverleners, zoals MSD en Ingersoll Rand.

Koninklijke Joh. Enschedé, een speler op het gebied van beveiligd drukwerk en beveiligingsoplossingen, neemt nu voor een onbekend bedrag een meerderheidsbelang in de Utrechtse startup. Hiermee krijgt het toegang tot de kennis en ervaring van AntTail. Bovendien kan het zijn dienstverlening uitbreiden naar de logistieke markt. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Computable NEXT: voor en over tech-startups

Computable NEXT biedt een overzicht van Nederlandse tech-startups en geeft een inkijkje in de bedrijfsontwikkelingen die kenmerkend zijn voor deze jonge ondernemingen.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-07T09:44:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.