Laat jezelf 3D-scannen in Computable Future Lab

Kom naar Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo

Dit artikel delen:

Jezelf laten scannen om vervolgens als avatar in een digitale omgeving voort te leven? Dat kan volgende week in het Computable Future Lab op de vakbeurzen Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo. Het bedrijf Reproshape biedt in het lab zo'n scan aan en kan ook de avatar op aanvraag printen.

De beurzen Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo vinden volgende week op 31 oktober en 1 november plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Computable etaleert als hoofdmediapartner onder meer de laatste innovaties in Computable Future Lab. Een van de deelnemers is Reproshape dat mensen en voorwerpen scant voor het creëren van 3D-ervaringen in een virtuele wereld.

Volgens Reproshape bestaan noviteiten als 3D-scannen, 3D-printen en digitale avatars al langer, maar zit de innovatie in de combinatie van deze technieken. Deze mix maakt het op termijn mogelijk dat bijvoorbeeld een speler op een Playstation met zijn 3D-scan Call of Duty kan spelen of in de FIFA-game Lionel Messi door de benen kan spelen. Een voorproefje van wat deze ontwikkeling voor mogelijkheden heeft kunnen bezoekers ervaren op de stand, aldus Reproshape.

Innovaties

Voor het derde jaar op rij is het Computable Future Lab onderdeel van Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo. Startups en scale-ups geven een kijkje in de nabije toekomst. Naast Reproshape zijn dit jaar onder andere van de partij Dutchsec (tool voor threat hunting), Hanzenet (peer-to-peer-handel), Schluss ('digital safehouse' voor de controle over persoonlijke gegevens) en Smart Region Essentials (software voor smart cities). Voor een compleet beeld, neem een kijkje op de website.

Computable verzorgt als hoofdmediapartner het totale onafhankelijke programma met 34 keynotes, een bomvol programma tijdens Computable Café en presenteert de laatste innovaties in Computable Future Lab. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het vlak van security-, data- en cloud-toepassingen en bezoek vakinhoudelijke sessies. Een ticket is gratis.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Computable NEXT: voor en over tech-startups

Computable NEXT biedt een overzicht van Nederlandse tech-startups en geeft een inkijkje in de bedrijfsontwikkelingen die kenmerkend zijn voor deze jonge ondernemingen.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-25T10:56:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.