Brightlands-campus Heerlen zoekt nieuwe ceo

Opvolger van Peter Verkoulen moet volgende groeifase leiden

Dit artikel delen:

Peter Verkoulen

Directeur Peter Verkoulen gaat geen nieuwe periode aan als ceo van de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen. Zijn periode van vier jaar loopt af. De organisatie is op zoek naar een nieuwe kandidaat die de volgende fase van de campus gaat leiden.

‘Ik was de man voor de opbouwfase, van nul af aan. Nu is het tijd voor consolidatie en verdere groei, dat kan het beste met een nieuwe vrouw of man aan het roer. Ik geef daarom het estafettestokje door’, zegt Peter Verkoulen in een persbericht over zijn vertrek.

Verkoulen leidde de Heerlense campus die vanaf de start is gegroeid tot tachtig bedrijven en instellingen en deel uitmaakt van het ecosysteem op en rondom de Campus in Heerlen. Dat levert ongeveer 650 banen op. Recent breidde de Nationale Politie haar aanwezigheid in Heerlen uit met een testcentrum voor drones ook andere bedrijven en organisaties sluiten aan of breiden uit.

Boegbeeld

Mark Boerekamp, voorzitter van de RvC van Brightlands Smart Services Campus, vindt het jammer dat Peter deze stap zet. 'We hadden in Peter een prima boegbeeld, een uitstekend netwerker die de Campus op de kaart heeft gezet. We zullen ons best doen om weer iemand te vinden die zo het gezicht van Brightlands Smart Services Campus zal zijn.'

De RvC start de zoektocht naar de opvolging van Verkoulen. Volgens de RvC zijn er goede afspraken gemaakt voor de continuïteit van de werkzaamheden en een grondige overdracht aan de nieuw aan te stellen ceo.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Computable NEXT: voor en over tech-startups

Computable NEXT biedt een overzicht van Nederlandse tech-startups en geeft een inkijkje in de bedrijfsontwikkelingen die kenmerkend zijn voor deze jonge ondernemingen.


Vacatures Computable Next

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-07-04T15:26:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.