Groeigeld voor TheyDo

Dit artikel delen:

TheyDo, de Nederlandse startup die software maakt voor klantreis-management, haalt 1,7 miljoen euro op bij investeerders. Het Amsterdamse bedrijf kan hiermee meer ontwikkelaars in dienst te nemen. Ook wordt het mogelijk de software wereldwijd uit te rollen, te beginnen in de VS.

TheyDo speelt in op de stijgende behoefte aan data-integratie, klantinzichten en (samen)werken op afstand. Tot de klantenkring behoren Bol.com, PostNL, Jumbo en verzekeringsmaatschappij VGZ. In de VS werken Johnson & Johnson (farma) en NCR (software) met de software. Investeerders zijn Jens Schulte-Bockum, voormalig ceo van Vodafone Nederland, en Robbert Flipsen, coo van Recruitee.

Veel bedrijven zoeken hun heil in datagestuurd werken en stellen de klant centraal. Maar sinds de pandemie en het thuiswerken drijven teams uit elkaar. De bulk aan data die bedrijven in hun organisatie hebben verzameld, is niet op één centrale plek beschikbaar voor iedereen. Specialisten, designers, onderzoekers en marketeers weten elkaar minder goed te vinden, wat ten koste gaat van de service richting klanten. De software die TheyDo ontwikkelde, helpt om deze medewerkers weer samen te brengen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Computable NEXT: voor en over tech-startups

Computable NEXT biedt een overzicht van Nederlandse tech-startups en geeft een inkijkje in de bedrijfsontwikkelingen die kenmerkend zijn voor deze jonge ondernemingen.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-02-10T10:28:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.