Exact stapt in horeca-software met aankoop Horeko

Dit artikel delen:

Exact koopt Horeko, een leverancier van restaurantmanagementsoftware. Het bedrijf uit Amersfoort bedient zowel horeca-ondernemers in Nederland als België. De voorwaarden van de overeenkomst zijn niet bekendgemaakt.

Horeko biedt een geïntegreerde cloudoplossing die middelgrote en kleine ondernemers in de horecabranche ondersteunt in het managen van de keuken en de planning van medewerkers. De horecasoftware wordt gebruikt door restaurants, cafetaria's, hotels en franchiseketens.

Horeko claimt inmiddels ruim 1.500 klanten te bieden op het gebied van receptuurbeheer, kostprijsberekening van gerechten, hygiëne-regelgeving en personeelsplanning. Volgens mede-oprichter Marvin van Dongen ligt er in de horeca nog volop potentie om te groeien met behulp van digitalisering.

Een grote concurrent is het van oorsprong Belgische Deliverect dat begin dit jaar nog 150 miljoen euro aan groeikapitaal ophaalde. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Computable NEXT: voor en over tech-startups

Computable NEXT biedt een overzicht van Nederlandse tech-startups en geeft een inkijkje in de bedrijfsontwikkelingen die kenmerkend zijn voor deze jonge ondernemingen.


Vacatures Computable Next

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-07-04T12:45:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.