Office 2007 verschijnt in zeven varianten

Dit artikel delen:

Microsoft Office 2007, voorheen Office 12, komt in zeven varianten op de markt. Zo kan Microsoft zowel zijn zakelijke klanten als consumenten binnen zijn bereik houden.

De zakelijke suites maken complexe routing van bestanden mogelijk. Daarnaast kunnen bedrijven gebruikmaken van instant messaging. Allereerst is er de Professional Plus editie, een voorzetting van de Professional Editie 2003, die op de meeste desktops van zakelijke gebruikers staat.

Aan dit vlaggeschip van Microsoft is een nieuwe top-end editie toegevoegd, genaamd Office Groove, dat Groove en OneNote collaboratie applicaties bevat.
Het in 2002 overgenomen bedrijf Groove levert een applicatie die complexe organisaties in staat stelt data en documenten binnen en tussen organisaties te delen. Het product wordt ook als een stand-alone product geleverd in winkels en op Internet.

Verder wordt de Office-suite geleverd in een Premium Enterprise editie, die ook met Groove geleverd wordt, een consumenteneditie, een basiseditie, een mkb-uitvoering en een standaardsuite van de losse producten.

De bijbehorende Office 2007-serverproducten zijn onder andere SharePoint Designer (die de verouderde FrontPage software vervangt) en SharePoint Server, een projectenserver en een server om formulieren te creëren op het web.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2006-02-16T15:04:00.000Z Ingrid Wolfslag
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.