Office 2007 volgt Vista in uitstel naar 2007

Dit artikel delen:

De nieuwe versie (12) van Microsofts applicatiepakket Office droeg al de officiële naam Office 2007, maar komt nu ook pas uit in dat jaar. De softwareproducent maakt bekend dat Office 2007 net als Windows Vista wat later uitkomt.

Eveneens gelijk aan Vista is het feit dat de software nog wel dit jaar af moet zijn, maar net te laat voor algemene beschikbaarheid op de markt. Grote bedrijven kunnen het kantoorpakket al wel dit jaar nog in handen krijgen, net zoals het geval is met de nieuwe Windows-versie.

Microsoft was al geruime tijd van plan de twee producten samen te lanceren, dan wel Office kort na de nieuwe Windows-versie uit te brengen. Het concern ontkent de voorspelling van analisten dat het uitstel van Vista, nu gevolgd door uitstel van Office, een flinke impact zal hebben op de pc-markt. Vooral de verkoop aan consumenten beleeft een piek in het Kerstseizoen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Dag,

Naar mijn mening heeft u wat belangrijke adpecten weggelaten in uw berichtje. De informatie in het artikel heeft nl betrekking op de consumenten en OEM versies van Office.
Office 2007 is per oktober 2007 beschikbaar voor bedrijven en is dan ook RTM (Release To Manufacturing).

"Yesterday, Microsoft Corp. confirmed the timeline for release and availability of its 2007 Microsoft® Office system. The company remains on track to complete work on the 2007 Microsoft Office system in October of this year and is planning to make the product available to the business customers through the volume licensing program in October 2006. Retail and OEM availability of the product are scheduled to coincide with the retail and OEM availability of the Windows Vista™ operating system in January 2007."

Bron : http://www.microsoft.com/presspass/press/2006/mar06/03-24OfficeTimingPR.mspx

Ik hoop dat deze reactie door uw screening komt en u zo uw lezers de volledige informatie kunt verstrekken.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2006-03-24T08:58:00.000Z Jasper Bakker
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.