Microsoft brengt verbeterde patch morgen uit

Dit artikel delen:

Microsoft wil morgen de gepatchte uitvoering van een vorige week uitgebrachte patch (MS06-15) vrijgeven. De verbeterde beveiligingspatch wordt nu nog getest. Het origineel bleek problemen te geven met onder meer HP-printersoftware.

De Windows update-service controleert of pc's de vernieuwde patch nodig hebben en installeert die alleen als dat het geval is, verklaart Microsoft. Het bedrijf geeft op zijn website een toelichting op de originele patch en de problemen die het kan veroorzaken.

Daarnaast veroorzaakte een andere recente patch (MS06-13) problemen met de Siebel 7-clientsoftware. Daarvoor is reeds een compatibiliteitspatch uitgebracht en Siebel-eigenaar Oracle komt komende maand met een eigen patch die het probleem geheel moet oplossen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Wij hebben deze problemen ook ervaren (thuis). Voor zover wij wisten, hadden we geen problemen met onze HP-printersofware, maar met MS Word. Vanuit Word (dus niet via Windows Verkenner) stokte het openen en vooral het 'opslaan als' van tekstverwerkingsdocumenten. Word bleef daarop hangen. Dat vind ik dan weer zo verwarrend; het probleem was al bij MS bekend en er stond een Engelstalig artikel op hun site, maar het verband met Word wordt helemaal niet gelegd. Zeker de leek, ook de gevorderde gebruiker, wordt een paar dagen lang op het verkeerde been gezet. De informatievoorziening kan wel wat concreter en helderder, beste mensen uit Schiphol-Rijk, en liefst ook wat eerder in het Nederlands.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2006-04-24T08:02:00.000Z Jasper Bakker
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.