Ordina neemt SAP-specialist E-Chain over

Dit artikel delen:
Handen schudden

Ordina heeft SAP-specialist E-Chain Management overgenomen. De inlijving past in de groeiplannen van de ict-dienstverlener voor meer SAP-ondersteuning.

Ordina België heeft SAP-specialist E-Chain overgenomen. Dat bedrijf is gespecialiseerd in diensten en consultancy rond SAP-software. Er is geen overnameprijs bekendgemaakt.

Met de inlijving wil Ordina de eigen SAP-poot versterken. Hans Vets ceo Ordina België: "Er is absoluut een schaarste aan goede SAP-consultants. E-Chain heeft hoofdzakelijk hooggeschoolde en ervaren SAP-consultants in dienst. Willen we aan de toenemende vraag van haar klanten en aan de vraag van de markt voldoen, dan kan dit niet enkel door autonome groei. Ordina kan met deze acquisitie haar positie en aanbod in het enterprise solutions segment versterken."

Het in 2001 opgerichte E-Chain heeft vestigingen in België en Luxemburg. Er werken 108 mensen. Ordina Belgie nam in 2006 de kleine SAP-specialist Iterum Services over.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

En over 6 maanden zijn dezelfde medewerkers weer vertrokken.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-09-12T10:49:00.000Z Redactie Computable/Data News
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.