Qurius levert ERP en CRM aan IBN-Groep

Dit artikel delen:
contract deal uitbesteding

Ict-dienstverlener Qurius levert een managementinformatiesysteem aan de sociale werkvoorziener IBN-Groep. Het gaat om de implementatie, het beheer en onderhoud van Microsoft Dynamics NAV en CRM. De opdracht heeft een totale waarde van ruim een miljoen euro.

Ict-dienstverlener Qurius implementeert, beheert en onderhoudt een nieuw managementinformatiesysteem bij de IBN-Groep. Dat is een zakelijke dienstverlener die mensen met een beperking aan betaald werk probeert te helpen. De Veenendaalse automatiseerder implementeert een gecombineerd platform van Microsoft Dynamics NAV en CRM.

De opdracht is Europees aanbesteed en heeft een waarde van ruim een miljoen euro. Dat staat in het officiële aanbestedingdocument. Volgens Qurius zijn er ook leveranciers van infrastructuur en Officelicenties bij de gunning betrokken. Daardoor zou het bedrag dat de dienstverlener voor de opdracht ontvangt lager uitvallen dan de genoemde miljoen euro. In het aanbestedingdocument wordt echter alleen de bedrijfsnaam van de dienstverlener  vermeld. 

In 2008 bemiddelde de arbeidsbemiddelaar met vestigingen in het noordoosten van Noord-Brabant voor 3500 mensen en boekte een omzet van ruim honderd miljoen euro. Volgens directeur arbeidsintegratie Leonard Steetsel is snelle en accurate informatievoorziening naar de opdrachtgevers essentieel. "In het oude netwerk dat bestaat uit verschillende losse applicaties neemt het opstellen van managementsrapportages te veel tijd in beslag."

Het geïntegreerde erp- en crm-systeem moet begin 2010 volledig zijn ingevoerd. Qurius leidt hoofdgebruikers op zodat het systeem op termijn door IBN-medewerkers onderhouden kan worden. Tijdens de bouw van het platform wordt rekening gehouden met toekomstige uitbreiding met SharePoint en business intelligence-toepassingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-01-27T08:52:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.