SSA Global neemt sce-expert Arzoon over

Dit artikel delen:

SSA Global heeft een bod uitgebracht op Arzoon, leverancier van technologie voor geïntegreerd beheer van logistiek en handel. Financiële details over de transactie zijn niet vrijgegeven.

Arzoons uniforme infrastructuur voor supply chain execution (sce) die wordt gebruikt om de snelheid en de prestaties van de supply chain te vergroten, vormt een uitbreiding op SSA Globals bestaande oplossing en strategie voor supply chain management (scm), die eerder deze maand werd gelanceerd. Arzoons N-Tier oplossing voor wereldwijde logistiek wordt opgenomen in de SSA scm-portfolio.
 
De oplossing omvat producten voor transportbeheer, internationale handelsvoorschriften en beheer van voorraden, uitzonderingen en handelsrelaties. Klanten van SSA Global krijgen zo beter inzicht in de belangrijkste sce-processen en kunnen tegelijkertijd de kosten voor transport en logistiek reduceren, veiligheids- en handelsvoorschriften integreren en de inkoop, afhandeling en klantenservice verder verbeteren.
 
SSA Global richt zich in eerste instantie op de integratie van Arzoon in SSA Transportation Management, een bestaande SSA scm-oplossing. "De overname van Arzoon toont onze commitment om klanten te voorzien van uitgebreide oplossingen die daadwerkelijk waarde toevoegen," aldus Mike Greenough, president, chairman en ceo van SSA Global. "Arzoons functionaliteit voor supply chain execution sluit goed aan op onze bestaande oplossingen. We hebben een aantal gezamenlijke klanten in zowel de productiebranche als in de sectoren high-tech, consumentenproducten, logistiek en transport."
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-06-11T11:46:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.