E-Village bouwt internationaal netwerk op

Dit artikel delen:

E-Village, specialist in e-mailmarketingsoftware, is genomineerd voor de Snelle Groeier 09 Award van het Utrechtse ict-netwerk Skillcity. Directeur Robert Rebergen: 'We zijn de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid. Sinds kort richten we ons op het buitenland en zijn we bezig om een internationaal partnernetwerk op te zetten in Canada, Duitsland, Scandinavië, Ierland en Spanje.'

E-Village ontwikkelt en levert on-demand marketingapplicaties die marketeers in staat stellen hun CRM- en (online) marketingactiviteiten te optimaliseren. Een van de fundamenten onder het succes van E-Village is de eigen webgebaseerde marketingtool Clang.

Robert Rebergen: 'Met Clang is het mogelijk het gedrag van ontvangers van communicatie zodanig te registreren en analyseren, dat marketeers ze zeer nauwkeurig op hun eigen interessegebieden kunnen benaderen. Een goed voorbeeld hiervan is de lead nurturing-campagne ‘Uw foto in mozaïek' voor Robeco. De campagne leert marketeers om eerst klanten te verleiden, voordat je de grote vraag stelt. Het opbouwen van een klantrelatie is cruciaal. Als je bijvoorbeeld aan een mountainbikefanaat informatie toestuurt over fietsen met een hulpmotor, dan gooit iemand die e-mail meteen weg. De inbox zit al vol genoeg. Met Clang is het mogelijk het optimale uit een e-mailcampagne te halen.'

Wet Bescherming Persoonsgegevens

Naast een goede relatie, hanteert Rebergen nog een gouden regel: ‘De Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) is ‘heilig'. Rebergen: "In een goede relatie schend je het vertrouwen niet. Dus ook niet in een klantrelatie."

Skillcity

Skillcity is een zakelijk netwerk voor ict-bedrijven in Midden-Nederland. Het is opgezet om ict-ondernemers te inspireren. Het netwerk van Skillcity heeft inmiddels zo'n 750 leden. Ieder jaar organiseert Skillcity de verkiezing van de snelst groeiende ict-mkb'er in Midden-Nederland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Robertus, even een blijk van respectvol medeleven met je initiatieven.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-09-23T08:48:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.