CRM Partners neemt CRM & More over

Handen schudden

De Barneveldse ict-leverancier CRM Partners neemt de Edese branchegenoot CRM & More over. Beide bedrijven leveren sofware voor klantrelatiebeheer en crm-toepassingen op basis van Microsoft Dynamics CRM. De vier crm-specialisten en ontwikkelaars van de Edese leverancier worden ondergebracht op het kantoor van CRM Partners en de softwaretoepassingen worden direct opgenomen in het productaanbod. Het bedrag dat met de overname is gemoeid, is niet bekendgemaakt.

CRM Partners leverde al een module voor ledenadministratie die door de Edese crm-leverancier is ontwikkeld. Door de overname wil het bedrijf zijn productaanbod, diensten en kennis van Microsoft Dynamics CRM verder uitbreiden. Volgens managing partner Emiel Putman past de inlijving binnen de groeistrategie van zijn bedrijf. CRM & More is ondermeer leverancier van een standaardmodule voor branche- en ledenorganisaties. Die crm-toepassing voor de uitwisseling van data wordt onder andere gebruikt bij MKB Noord, belangenbehartiger voor het midden- en kleinbedrijf in het Noorden van Nederland en VNO-NCW, belangenvereniging voor ondernemers in het midden en oosten van Nederland.

CRM Partners is een van de grootste implementatiepartners van Microsoft Dynamics CRM in Nederland. Het bedrijf heeft honderd klanten. De belangrijkste grote klanten zijn chemieconcern Akzo Nobel, bouwadviesbedrijf Grontmij en Reaal Verzekeringen. Het bedrijf telt dertig medewerkers. De vier medewerkers van CRM & More trekken in bij het kantoor in Barneveld.

Microsoft Dynamics CRM

Microsoft Dynamics CRM is volgens Putman binnen de 4,5 jaar dat het op de Nederlandse markt is, gegroeid naar een marktaandeel van ongeveer 7 procent. Volgens de directeur heeft de Amerikaanse sofwareleverancier zich tot doel gesteld om binnen drie tot vier jaar te groeien naar een marktaandeel van ongeveer 30 procent op de crm-markt in Nederland. De Nederlandse markt voor klantrelatiebeheer is gefragmenteerd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-12-01T14:06:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.