Trinicom levert klantcontactsoftware aan GVB

Dit artikel delen:

Softwareleverancier Trinicom uit Wilp heeft een contract gesloten met GVB, het vervoerbedrijf in de regio Amsterdam. De vervoerder vervangt zijn software voor de afhandeling en analyse van telefonische contacten met reizigers. Het oude systeem van leverancier eGain wordt vervangen door het pakket Trinicom T5. Het contract heeft een looptijd van een jaar met optie tot verlenging. Van de overeenkomst zijn geen financiële details bekendgemaakt.

Trinicom T5 wordt ook gebruikt bij het Rotterdams stadsvervoerbedrijf RET en Trans Link Systems (TLS), de organisatie achter de ov-chipkaart. Dat was één van de redenen van het Amsterdamse vervoersbedrijf om te kiezen voor het nieuwe softwarepakket.

Met de nieuwe software wil het management van GVB meer inzicht krijgen in cijfers over telefonische klantcontacten. Die informatie wordt geanalyseerd om te kijken of doelstellingen over klanttevredenheid worden gehaald.

De software wordt gebruikt door ongeveer vijftig medewerkers. Daarnaast kunnen bijvoorbeeld lijnmanagers de gegevens uit het programma inzien via hun mailprogramma (Outlook). Het vervoersbedrijf gaat de software in de toekomst ook inzetten bij de afdeling Tickets & Info.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-01-08T15:02:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.