SugarCRM benoemt EMEA-directeur

Dit artikel delen:

SugarCRM, leverancier van opensource-software voor klantrelatiebeheer, wil meer omzet in Europa halen. Daarom heeft het Amerikaanse bedrijf de Duitser Tom Schuster aangesteld als EMEA-manager en opent het een extra kantoor in Parijs. Volgens SugarCRM is zijn benoeming het directe gevolg van de bedrijfsresultaten in de regio Europe, Middle East & Africa. Die zouden zijn verdubbeld maar de leverancier staaft deze bewering niet.

De leverancier breidt zijn Europese hoofdkantoor in München uit en opent een nieuw kantoor in Parijs voor uitbreiding op de Franse markt. Vanuit die locatie wordt ook de Benelux ondersteund.

De leverancier van sofware voor customer relationship management (crm) sloot contracten met beveiliger Securitas in Groot-Brittannië, de Noorse pakketbezorger Tollpost en de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Nederland. Het bedrijf kreeg er afgelopen jaar in Europa vierhonderd klanten bij.

De nieuwe EMEA-directeur Schuster was voor zijn benoeming ceo van Reva Systems,ontwikkelaar van RFID-toepassingen. Hij werkte als directeur van netwerkbeveiliger Arbor en stond aan het hoofd van de EMEA-afdeling van beveiligingleverancier RSA Security.

Open-source

SugarCRM levert software die lokaal geïnstalleerd wordt en software als webdienst. Volgens een woordvoerder van het bedrijf hebben open-source leveranciers minder last van de gevolgen van de economische crisis.

Wereldwijd heeft het bedrijf 6000 klanten. SugarCRM is in 2005 opgericht. In 2007 opende het bedrijf een verkoopkantoor in Duitsland. Bij het bedrijf werken wereldwijd 160 mensen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-06-04T09:42:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.