Aia Software sluit pact met Printsoft

Dit artikel delen:
Handen schudden

Aia Software, leverancier van bedrijfssoftware voor het aanmaken van documenten, heeft een partnerovereenkomst gesloten met print-, distributie- en archiveringsbedrijf Printsoft. Dat dochterbedrijf van Australia Post gaat het ITP Document Platform gebruiken. Dat is software voor het automatisch produceren van standaarddocumenten en persoonsgerichte correspondentie met klanten. Door de samenwerking hoopt de leverancier uit Nijmegen zijn wereldwijde marktaandeel uit te breiden.

Met ITP kunnen documenten zoals contracten, aanmaningen, schadecorrespondentie en andere bedrijfsdocumenten worden geproduceerd. Gebruikers wordt hulp geboden door middel van een interactief vraaggestuurd systeem. Daarnaast kan de gebruiker werken met voorgedefinieerde tekstbouwstenen, die ze kunnen nabewerken in hun eigen tekstverwerkingsprogramma.

Door de samenwerking kan het hele documenttraject van aanmaken, distributie tot archivering, worden ondergebracht bij een partij. Dat moet kostenvoordelen opleveren.

Aia Software levert het ITP Document Platform aan ongeveer duizend organisaties. Het bedrijf heeft naast het hoofdkantoor in Nijmegen ook vestigingen in de Verenigde Staten, Engeland, Duitsland, Zwitserland en Australië. De leverancier heeft onder andere ABN Amro, Credit Suisse Leasing en lokale overheden op de klantenlijst staan.

Printsoft werd in 2005 overgenomen door Australia Post.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-06-29T10:30:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.