BMC Software brengt database back-up en recovery

Dit artikel delen:

Smart DBA Recovery Management biedt technologie voor database backup- en herstel-procedures op basis van de beleidslijnen van het bedrijf.

 Recovery Management moet efficiënt beheer van de it-infrastructuur mogelijk maken, waardoor zakelijke doelstellingen en it-middelen volgens BMC Software beter op elkaar kunnen worden afgestemd. Het systeem levert daarvoor rapportgegevens conform vooraf bepaalde beleidslijnen, die volledig in te richten zijn volgens de behoeften van de eindgebruiker.
 
BMC Software stelt dat daardoor de beschikbaarheid en de herstelbaarheid van de meest essentiële systemen altijd gewaarborgd zijn. "De huidige concurrentie maakt dat technologie gericht op bedrijfsprocedures een eerste vereiste voor de klant is. Door een systeembeheer op basis van interne beleidslijnen, wordt de herstelbaarheid van essentiële systemen in de totale organisatie meetbaar en transparant. Bovendien ontstaat er meer zicht op de betekenis van die systemen voor de eigen Service Level Agreements", aldus Mary Smars, vice president en general manager Distributed Systems Management bij BMC Software.
 
Smart DBA Recovery Management versie 5.0, geschikt voor Oracle en Sybase databases, is nu al beschikbaar. Ondersteuning van DB2 Universal Database distributed platforms en SQL Server volgt binnen een drietal maanden.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-09-17T13:40:00.000Z Redactie Computable/Data News
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.