Reed Business besteedt helpdesk uit aan Centric

Dit artikel delen:

Centric Managed ICT Services neemt de helpdesk en het tweede-lijnsbeheer over van uitgever Reed Business Information. De overeenkomst heeft een looptijd van vijf jaar.

Reed Business Information (voorheen Elsevier bedrijfsinformatie) is de Nederlandse tak van Reed Elseviers uitgeefdivisie op het gebied van vakinformatie. Het geeft meer dan 5000 producten uit voor professionals in het bedrijfsleven, de zorg en de overheid. Bekende merken zijn onder meer Boerderij, Elsevier, Belasting Almanak, Nursing en Nieuwsblad Transport. Reed Business Information heeft 1800 werkplekken, verspreid over zeven vestigingen in Nederland.
 
Centric Managed ICT Services verzorgt de volledige ondersteuning voor alle vestigingen en de buitendienstmedewerkers, variërend van de installatie van pc's tot software ondersteuning voor alle standaard software. Onder de overeenkomst valt ook de ondersteuning voor het Nederlandse deel van de Reed-divisie Lexis Nexis. Als onderdeel van deze outsourcings-overeenkomst treden vijftien it-professionals van Reed Business Information in dienst bij Centric Managed ICT Services.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-09-22T10:39:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.