Corel sluit overeenkomst met Surf-diensten

Dit artikel delen:

Surf-diensten - een intermediaire organisatie tussen ict-aanbieders enerzijds en het Nederlandse (hoger) onderwijs en wetenschappelijk onderzoek anderzijds - heeft met Corel een contract afgesloten voor levering van Wordperfect Office 12, Designer 10, Painter IX en Corel Draw Graphics Suite 12.

De overeenkomst voorziet in het met academische korting leveren van deze producten aan scholen en studenten. De looptijd van de overeenkomst is drie jaar.
 
"We hebben deze overeenkomst met SURFdiensten gesloten omdat SURFdiensten voor een uitstekende dekking binnen de onderwijsmarkt - maar ook een aantal non-profit instellingen - kan zorgen", zegt Niels van der Valk, Sales Manager Benelux van Corel. "We denken ook dat we door deze overeenkomst de bekendheid van onze producten aanzienlijk kunnen vergroten."
 
"Dit is een interessante uitbreiding van ons licentieaanbod", aldus Jan Bakker, directeur van Surf-diensten. "Met deze overeenkomst is het bovendien mogelijk de producten van Corel tegen aantrekkelijke voorwaarden via onze webwinkel aan te bieden aan studenten en medewerkers voor

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-09-28T14:33:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.