CRM Partners breidt uit naar Duitsland

Dit artikel delen:

Ict-dienstverlener CRM Partners uit Barneveld richt een Duitse dochteronderneming op. Het bedrijf opent een kantoor vlakbij de stad Frankfurt. 'Voor het einde van 2011 moeten vanuit die locatie tien medewerkers actief zijn', zegt directeur Emiel Putman. CRM Partners betreedt de Duitse markt nadat het een groot contract binnensleepte bij het Duitse chemieconcern Bayer. CRM Partners spitst zich toe op de implementatie en het beheer van Microsoft Dynamics CRM.

Het bedrijf implementeert Microsoft Dynamics CRM bij veertig vestigingen van Bayer die verspreid zijn over de wereld. Het Duitse chemieconcern koos voor de dienstverlener na bestudering van Gartner-onderzoek. Daarin wordt CRM Partners in de top vijf van grootste crm-partners in Europa genoemd.

Het bedrijf implementeerde eerder Microsoft Dynamics CRM bij 1250 gebruikers van diervoederproducent Nutreco. Daarnaast staat chemieconcern Akzo Nobel op de klantenlijst. Putman: 'De crm-ontwikkelingen op de Duitse markt lopen iets achter op de ontwikkelingen in Nederland. Daarnaast moet het Microsoft-partnerkanaal voor crm zich in Duitsland nog ontwikkelen. Wij vinden dit een goed moment  om de grootste markt voor crm in Europa te betreden.'

Microsoft Dynamics CRM

CRM Partners spitst zich toe op de implementatie en het beheer van software op basis van Microsoft Dynamics CRM bij grote bedrijven. Het bedrijf levert daarnaast specifieke toepassingen van crm voor ledenorganisaties, woningcorporaties en advocatenkantoren. Belangrijke grote klanten in Nederland zijn chemieconcern Akzo Nobel, bouwadviesbedrijf Grontmij en Reaal Verzekeringen. Het bedrijf telt in Nederland ongeveer vijftig medewerkers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-04-01T15:10:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.