Scansoft neemt drie spraaktechnologiebedrijven over

Dit artikel delen:

Spraaktechnologiebedrijf Scansoft, de Amerikaanse onderneming die eigenaar is van de kerntechnologie van het failliete L&H, heeft drie sectorgenoten overgenomen.

Met de overname van de spraaktechnologiebedrijven Phonetic Systems, ART Advanced Recognition Technologies en Rhetorical Systems wil Scansoft zijn groei versnellen. Ook betekent het een verruiming van het aanbod aan spraaktechnologieproducten, met name op het vlak van telefoonnummerinformatie, spraaktoepassingen voor bedrijven en draadloze oplossingen.
 
Via de drie overgenomen bedrijven verwerft ScanSoft een behoorlijke hoeveelheid extra technologieën, gespecialiseerde werknemers, partners en klanten, waaronder AT&T, Bell Canada, British Airways, Citigroup, Coca Cola, JP Morgan, LG, Motorola, NEC, Orange, Procter & Gamble en Texas Instruments.
 
De plannen van Scansoft zijn al goedgekeurd door de raad van bestuur van elk van de bedrijven in kwestie. ScanSoft betaalt voor de drie bedrijven samen zo'n 63,2 miljoen dollar cash: 35 miljoen dollar voor Phonetic Systems, 21,5 miljoen voor ART en zo'n 6,7 miljoen voor Rhetorical.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-11-17T14:12:00.000Z Redactie Computable/Data News
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.