De Goederen wordt verantwoordelijk voor verkoop CRM en ERP

Nieuwe baas voor Microsoft Business Solutions

Dit artikel delen:

Richard de Goederen is de nieuwe manager van Microsoft Business Solutions, dat Dynamics crm- en erp-software levert. De Goederen volgt Heleen van Offenbeek op, die in mei 2011 haar functie neerlegde.

De aanstelling van Richard de Goederen is bekend gemaakt door Arjan Oude Kotte, die werkzaam is als director Small and Midmarket Solutions & Partners (SMS&P) bij Microsoft. 'In deze rol komt er een einde aan mijn ad interim rol als leider van het MBS team binnen Microsoft Nederland', aldus Oude Kotte in een brief aan de ict-dienstverleners die Dynamics in Nederland verkopen.  

De Goederen was eerder verantwoordelijk als partner account manager en Microsoft Business Solutions (MBS) Partner Lead binnen het Microsoft-team. Na deze functies binnen het MBS team heeft hij de rol van sales manager voor het Information Worker portfolio binnen de Enterprise and Partner Group (EPG) van Microsoft vervult. Na deze stap keert De Goederen terug naar MBS en draagt hij de eindverantwoorlijkheid voor sales, partner sales, marketing & strategie voor MBS in Nederland. Daarnaast wordt De Goederen lid van het management team SMS&P.

Dynamics CRM en ERP

Ingewijden noemden het vertrek van Van Offenbeek afgelopen mei 'plotseling' en 'verrassend'. Volgens kenners gaat de verkoop van Dynamics CRM in Nederland goed, maar Dynamics ERP loopt achter.

Van Offenbeek was eerder werkzaam als product manager bij Navision Software,  product marketing manager bij Damgaard en business developer bij Baan Company. Volgens haar LinkedIN-profiel is ze werkzaam als 'enterprise architect' bij Microsoft Consulting Services.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-09-14T15:06:00.000Z Witold Kepinski


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.