Qurius sluit pact voor flitsimplementatie CRM

Dit artikel delen:

Ict-dienstverlener Qurius heeft een overeenkomst gesloten met de Amerikaanse leverancier van crm als webdienst Zero2Ten. Dat bedrijf ontwikkelde een implementatietraject om in korte tijd Microsoft Dynamics CRM als webdienst in te voeren. De ict-dienstverlener uit Zaltbommel heeft die aanpak aangepast voor klanten in Europa. Het gaat om het zogenoemde Learning Lab Programma waarbij de gebruikerstraining, de inrichting van de crm-software en de implementatie tegelijkertijd plaatsvinden.

Door die aanpak moet de programmatuur voor klantrelatiebeheer sneller in de lucht zijn dan bij een gangbare invoering. Volgens Qurius is het verkorten van de implementatietijd niet het enige voordeel van de aanpak. Gebruikers moeten ook meer betrokken raken bij de invoering van de nieuwe software en invloed krijgen op de inrichting van de programmatuur.

Gebruikers krijgen in vier websessies het gebruik van de software bijgebracht en kunnen tijdens die trainingen de software ook inrichten. De  dienstverlener stelt dat door de aanpak gebruikers meer zelf aan de knoppen zitten en minder afhankelijk zijn van de leverancier. De software wordt gehost in datacenters van Microsoft.

Qurius stelt dat de aanpak per direct beschikbaar is voor klanten in Nederland, Duitsland, Spanje en België. Eind 2011 moet Groot-Brittannië volgen. Het crm online-team heeft daar nog niet de vereiste trainingen doorlopen.

Driehonderd online implementaties

Zero2Ten heeft de aanpak voor de invoering van Microsoft CRM inmiddels bij ruim driehonderd bedrijven uitgevoerd. Qurius is inmiddels begonnen bij één Nederlandse klant maar wil niet zeggen om welk bedrijf het gaat.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-10-24T15:55:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.