Eindelijk nieuwe versie van Veritas Backup Exec

Dit artikel delen:

Na twee jaar ontwikkelwerk heeft Veritas versie 10 van Backup Exec gepresenteerd. De nieuwe software is "de belangrijkste aankondiging in de geschiedenis van ons bedrijf", aldus Executive Vice President Jeremy Burton.

 Versie 10 van Backup Exec is niet alleen beschikbaar als op zichzelf staand product (als Backup Exec zelf of in Replication Exec 5.3, Storage Exec 5.2 of de via OEM verkochte Starter Kit), maar ook als een geïntegreerde ‘suite’. De ontwikkelaars hebben zich toegelegd op drie aspecten : het beperken van de kosten voor gegevensopslag, het verbeteren van de uitbreidbaarheid van het product en een grotere gebruiksvriendelijkheid.

De prijs van het programma blijft ongewijzigd : 795 dollar. Dat is volgens Executive Vice President Jeremy Burton een extreem scherpe prijs in de opslagmarkt. De software is specifiek bedoeld voor middelgrote ondernemingen (tot duizend werknemers en met tien tot honderd servers) die werken in een Windows-omgeving, en met name met Exchange-servers. Het programma heeft volgens Veritas met wereldwijd twee miljoen gebruikers al een aandeel van 53 procent in het marktsegment voor gegevensopslag in het mkb.


x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-01-21T10:28:00.000Z Redactie Computable/Data News
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.