Yammer integreert met Microsoft Dynamics

Dit artikel delen:
Yammer

Aanbieder van interne sociale netwerken Yammer wordt geïntegreerd met Microsoft Dynamics. Dankzij deze integratie verschijnen updates uit de crm-oplossing als activiteit in de Yammer Ticker. Gebruikers van Dynamics die de plug-in hebben geïnstalleerd, kunnen belangrijke processen als accounts, campagnes en kansen volgen.

Wanneer gebruikers veranderingen aan deze processen doorvoeren, worden deze aanpassingen realtime op de Ticker gepubliceerd. Sluit een vertegenwoordiger bijvoorbeeld een deal, dan verschijnt de deal via Dynamics direct op Ticker en is de betrokken manager meteen op de hoogte.

Universal Search

Gegevens uit Dynamics verschijnen ook in Universal Search, een zoekmachine die gebruikers in staat stelt om zowel informatie in Yammer te vinden, als informatie in de applicaties die met Yammer zijn geïntegreerd. Universal Search werkt met zowel de cloud als applicaties achter de firewall en vormt sociale laag over alle zakelijke applicaties.

Yammer is ook geïntegreerd met AffinityLive, Badgeville, Box, Expensify, GageIn, Kindling, Microsoft Sharepoint 2010, Moreover Technologies, NetSuite, Planview, Salesforce.com, SAP, Sparqlight, Spigit, Subscribe-HR, TripIt en Zendesk. De nieuwe integraties zijn inmiddels beschikbaar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures CRM

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-04-25T10:19:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.