Alpe d'HuZes professionaliseert met Exact

Dit artikel delen:
Exact

Stichting Alpe d'HuZes, de organisatie achter de jaarlijkse actie om geld bijeen te brengen in de strijd tegen kanker, gaat zijn werkzaamheden ondersteunen met Exact Synergy Enterprise. Hierdoor wordt het eenvoudiger om het peloton vaste organisatieleden te begeleiden en worden dubbele werkzaamheden voorkomen.

Ruim 125 organisatieleden houden zich gedurende het jaar op dagelijkse basis bezig met de voorbereidingen op Alpe d'HuZes. Zij worden ondersteund door ruim zevenhonderd overige organisatieleden en tijdens het evenement komen daar nog eens meer dan tweeduizend vrijwilligers bij. Met Exact Synergy Enterprise wil de organisatie in eerste instantie de hr- en crm-processen ondersteunen. Er wordt een duidelijk overzicht gecreëerd van alle organisatieleden, die vervolgens zelf verantwoordelijk zijn voor de juistheid van de eigen NAW-gegevens. Het wordt hierdoor eenvoudiger om de juiste match te vinden tussen expertise en uit te voeren taken. Ook voor het onderhouden van de sponsorrelaties en het vastleggen en inzichtelijk maken van specifieke afspraken is een belangrijke rol weggelegd voor de oplossing.

'Het aantal mensen dat een bijdrage levert aan Alpe d'HuZes is de laatste tijd snel toegenomen', zegt Rogier van Nimwegen, assistent teamleider hr, Alpe d'HuZes. 'Het wordt hierdoor steeds lastiger om met behulp van spreadsheets en e-mailverkeer de lijnen uit te zetten en inzicht te behouden. Door Exact Synergy Enterprise geleidelijk in gebruik te nemen, kunnen we diverse aspecten van de organisatie verder professionaliseren om het evenement organisatorisch soepel te laten verlopen. Dat komt ook het uiteindelijke doel - geld inzamelen in de strijd tegen kanker - ten goede.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Fantastisch te lezen dat zowel grote bedrijven als Exact en vele malen kleinere bedrijven als Planbition (planning van alle duizenden vrijwilligers: http://www.planbition.com/) meewerken om van dit evenement een succes te maken... Ga zo door want 'opgeven is geen optie'!

Er staat niet dat Exact dat belangenloos doet.

Gezonde achterdocht, maar:

Er zijn precies 2 manieren waarop je als bedrijf mag meewerken/sponsoren aan Ad6: tegen betaling of gratis! Er zijn zelf producten die door sponsors worden aangeboden, die door de organisatie weer verkocht worden aan deelnemers en vrijwilligers. Die opbrengsten gaan weer in de grote pot.

Uitgaven uit de pot gaan voor 100% naar het doel: kankeronderzoek. Geen cent naar iets anders!

Het moge duidelijk zijn dat het stevige anti-strijkstokbeleid dat de stichting Alpe d'HuZes hanteert, ook hier is gehanteerd. Exact heeft besloten Alpe d'HuZes op deze manier te ondersteunen evenals Planbition dit doet met het systeem Planmen.

Johan van der Waal
Voorzitter Stichting Alpe d'HuZes

Wij van Planbition doen dit inderdaad volledig belangeloos, met name omdat Alpe d'HuZes een anti-strijkstok hanteert.

Een kleine correctie op de reactie van Johan van der Waal. PlanMen ondersteunt Alpe d'HuZes met de inventarisatie van de werkzaamheden en Planbition is het bedrijf met de gelijknamige software waarmee de planning tot stand komt. PlanMen én Planbition zorgen er dus gezamelijk voor dat de vrijwilligersplanning op rolletjes loopt.

Opgeven is geen optie!

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-06-07T09:20:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.