Tele'Train koopt The Knowledgebase Company

Dit artikel delen:
Overname

Klantcontactdienstverlener Tele'Train neemt met ingang van 1 juli 2012 voor een onbekend bedrag The Knowledgebase Company (TKC) over van The Selfservice Company. TKC is in Europa actief op het gebied van kennismanagement en is certified reseller en implementatiepartner voor het product Oracle RightNow. Tele'Train wil met TKC zijn portfolio met kennismanagement verrijken, in aansluiting op de bestaande producten. TKC blijft als zelfstandige organisatie actief onder aansturing van Tinky Bart en Olf Uineken.

Jeroen van Hooff, algemeen directeur van Tele'Train, is verheugd met de overname: 'Wij willen ons versterken op het gebied van kennismanagement, een belangrijk middel om de klantloyaliteit en medewerkertevredenheid te verhogen. TKC biedt ons die mogelijkheid.'

Voor The Selfservice Company betekent de verkoop van TKC de kans om de internationale ambities te verwezenlijken. Het bedrijf blijft samenwerken met The Knowledgebase Company.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-06-28T09:25:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.