Managed hosting door True

Exact introduceert app voor Windows Phone

 

Exact Synergy voor Windows Phone is de jongste telg binnen het app-aanbod van Exact. Met de nieuwe app zijn diverse crm-, hrm- en workflow-functies van Exact Synergy Enterprise direct te benaderen vanaf een Windows-telefoon. Exact Synergy voor Windows Phone is kosteloos beschikbaar in de Windows Phone Marketplace.

De app volgt de eenvoudige en overzichtelijke navigatie van het Windows Phone-platform. Naast gebruikers van Exact Synergy voor iPad, iPhone of Android, kunnen nu ook klanten met een Windows-telefoon bijvoorbeeld hun workflow beheren, klantgegevens opzoeken en de route daar naartoe plannen. Ook kunnen ze met de telefooncamera een foto maken van een bonnetje en die gemakkelijk als declaratie indienen.

Andere veel gebruikte functies van de Exact Synergy-apps zijn het aanvragen van verlof en het eenvoudig indienen van de urenregistratie. Voor de reeds bestaande Exact Synergy-apps zijn nieuwe gebruikersinterfaces ontwikkeld om er eenvoudiger mee te kunnen werken.

Uitbreiding app-portfolio

'We hebben bewust gekozen om naast de bestaande mobiele versie van Exact Synergy Enterprise ook native apps te ontwikkelen', zegt Hein Brockhoff, managing director Exact Benelux. 'Daarmee sluiten we aan bij de wens van onze klanten om ook met de eigen telefoon of tablet snel en eenvoudig te kunnen werken. Met Exact Synergy voor Windows Phone hebben we ons bestaande app-portfolio verder uitgebreid en kunnen we een groter deel van onze klanten laten werken op de manier die zij het prettigst vinden.'

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4550764). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures bij Exact
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×