OpenSesame ICT start eigen CRM-bedrijf

Dit artikel delen:
Start-up

Open source-softwareleverancier OpenSesame ICT start zijn eigen customer relationship management (crm)-bedrijf OpenSesame CRM. OpenSesame CRM richt zich op de Nederlandse markt en dan vooral op het midden en westen. Daar was tot voor kort Ictivity actief met de crm-activiteiten van Outdare. Ictivity verkocht Outdare op 1 mei 2013 aan Acuity en verhuisde van Rotterdam naar ’s-Hertogenbosch. In dit gat wil OpenSesame CRM springen.

OpenSesame CRM focust zich op de toenemende vraag naar klantprofielen en het rendement daarvan in marketing- en salesprocessen. Het zelfstandig opererende bedrijf kan gebruik maken van het team gecertificeerde SugarCRM-specialisten dat OpenSesame ICT al jaren in huis heeft.

De dienstverlening van OpenSesame CRM zal verder bestaan uit advies, verbetertrajecten, begeleiding bij implementatie, maatwerk en koppelingen alsmede opleidingen, zowel op locatie als bij inschrijving. ‘In combinatie met ons enterprise content management systeem OpenIMS kunnen wij onze opdrachtgevers nu proposities bieden die geen enkele andere SugarCRM-partner in Nederland kan bieden’, meent Wieger Kunst, mededirecteur van OpenSesame ICT.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-05-17T16:54:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.