SAP benoemt opnieuw Ciber-consultant tot mentor

Dit artikel delen:

SAP heeft Roel van den Berge tot SAP Mentor benoemd. De principal SAP NetWeaver-consultant bij ict-dienstverlener Ciber is hiermee de vijfde SAP Mentor in Nederland. Wereldwijd dragen ongeveer 130 experts deze titel. In 2010 werd zijn collega Twan van den Broek als eerste Nederlander toegevoegd aan de selecte groep aan SAP-experts. Met de nieuwe benoeming heeft Ciber twee van de vijf Nederlandse SAP Mentors in huis.

It-specialisten die door SAP worden gezien als de meest invloedrijke leden in de SAP-community maken kans op de titel. Binnen deze netwerken zijn meer dan twee miljoen leden actief, verspreid over 220 landen. SAP Mentors zijn experts op een bepaald it-domein en spelen een sleutelrol binnen de SAP-community. Zij bevorderen zowel de ontwikkeling van SAP-producten als de onderlinge verbondenheid van SAP-partners. SAP Mentors delen kennis over hun expertisegebied, onder andere via blogs, presentaties en webinars.

Van den Berge heeft zijn titel onder andere te danken aan zijn innovatieve werk aan op maat gebouwde SAP crm-applicaties. Zijn kennis op dit gebied heeft hij vervolgens veelvuldig gedeeld op verschillende communityevenementen zoals SAP Inside Tracks in Nederland en Duitsland.

Mobile CRM Accelerator

‘Het delen van informatie leidt tot nieuwe inzichten, die op hun beurt weer kunnen leiden tot innovaties’, zegt Van den Berge. ‘Daar gaat het uiteindelijk om. Zo hebben we vorig jaar de Mobile CRM Accelerator gebouwd op basis van een idee dat is ontstaan in een discussie tijdens de SAP Inside Track 2011 in Eindhoven. Bovendien vinden we het bij Ciber belangrijk om SAP-strategieën en nieuwe ontwikkelingen toe te passen bij onze klanten. Door de kennis die we hierbij opdoen te delen, komen we samen verder. Waarschijnlijk vallen we daarom op in de SAP-community en hebben we hierdoor nu twee SAP Mentors onder één dak bij Ciber. Daar mogen we best trots op zijn.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-06-04T11:20:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.