E-office neemt start-up Ideedock over

Dit artikel delen:
Overname

Ict-dienstverlener E-office heeft start-up Ideedock overgenomen. Ideedock heeft een laagdrempelig ‘vraag & antwoord’-platform gebouwd dat zorgt voor snelle kennisdeling binnen bedrijven. De applicatie past goed in het portfolio van E-office, dat zich als ict-dienstverlener toelegt op het faciliteren van samenwerken en kennisdelen.

Ideedock biedt een portaal waarmee een bedrijf zijn medewerkers kan uitnodigen om ideeën in te sturen voor bepaalde vraagstukken. Het wordt onder meer gebruikt door bedrijven in de consultancy- en technische sector. Door middel van een slim algoritme wordt automatisch in kaart gebracht welke kennis medewerkers bezitten. E-office neemt de bestaande klanten over en verzorgt de continuïteit. Pepijn de Visscher, de oprichter van Ideedock, gaat bij E-office aan de slag en zal verantwoordelijk blijven voor de verdere uitbouw van het product.

‘Ideedock is een prachtige applicatie die heel goed bij onze propositie past’, zegt E-office-directeur Peter van Haasteren. ‘We zullen op korte termijn zorgen dat Ideedock kan integreren met veel gebruikte corporate platformen zoals Microsoft Sharepoint.’

‘Dit is een prachtige ontwikkeling’, zegt Pepijn de Visscher. ‘De visie van E-office op kennisdelen sluit naadloos aan bij die van Ideedock. Daarnaast is zijn er nu meer mogelijkheden om deze visie te realiseren.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-12-31T11:58:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.