Managed hosting door True

Oom van CEO leidt fusies Vanad Group

 

Vanad Group-ceo Arthur Nederlof heeft zijn oom benoemd tot bestuurder van het ict-bedrijf. Jean Nederlof wordt verantwoordelijk voor de overnames en de fusies van het ict-bedrijf. Jean Nederlof heeft zijn taken als directeur van Vanad-dochter Enovation ondergebracht bij neef Arthur Nederlof.

Jean Nederlof richt zich in zijn nieuwe rol op de groeidoelstellingen van de ict-leverancier. Het familiebedrijf uit Capelle aan den IJssel richt richt zich op groei in de Benelux, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Scandinavië, China en de VS.

'De komende jaren blijven we onder leiding van Jean Nederlof goed om ons heen kijken naar mogelijke kandidaten om de bedrijfsportefeuille te versterken. Daarbij wordt onder andere gekeken naar bedrijven die actief zijn in de gezondheidszorg, distributie, customer services, klantrelatiebeheer en marketing.', aldus Arthur Nederlof in een toelichting op de benoeming. Jean Nederlof werkte in totaal zeventien jaar als directeur van Lifeline Networks en het latere Enovation.

Vanad Group levert onder meer Tangelo Software voor multichannel publishing. In China is het bedrijf actief met telecomdienstverlener Sopho. De Vanad Group bestaat verder uit Babylon, Cimplicity en Spotdog. Het bedrijf telt ongeveer duizend medewerkers en heeft vestigingen in Capelle aan den IJssel (hoofdkantoor) Londen, Nürnberg, Chengdu (China) en Suzhou (China).

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4977240). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×