Salesforce koppelt CRM aan Windows Phone

Dit artikel delen:

Softwarereuzen Salesforce.com en Microsoft hebben een strategische samenwerking aangekondigd. Die richt zich op de koppeling van de crm-software van Salesforce.com en het Windows-platform van Microsoft. De samenwerking moet onder andere het gebruik van crm-software op mobiele apparaten verbeteren. Als eerste stap worden Salesforce1 en Windows Phone 8.1 gekoppeld. Zo kunnen klanten vanaf hun Windows-apparaten toegang krijgen tot de crm-software van Salesforce. Een eerste versie van die koppeling moet in de herfst van 2014 beschikbaar zijn. In 2015 moet koppeling volledig op de markt komen.

De leveranciers kondigen ook Salesforce voor Office 365 aan. Dat zijn nieuwe koppelingen tussen Salesforce en Office 365 die klanten vanaf vrijwel elke locatie toegang moeten bieden tot de content die ze nodig hebben voor samenwerking, verkoop, dienstverlening en marketing. De leveranciers: 'Onze plannen beogen om vanuit Salesforce en op Salesforce1 content uit Office te delen en te bewerken met Office Mobile, Office voor iPad en Office 365. Daarnaast zullen Onedrive voor Business en Sharepoint Online beschikbaar zijn als geïntegreerde opslagmogelijkheden voor Salesforce.'

Volgens de leveranciers kunnen Salesforce en Outlook gecombineerd worden gebruikt via een nieuwe Salesforce App voor Outlook. Verder zullen gegevens vanuit Salesforce verbonden worden met Excel en Power BI for Office 365, om informatie te visualiseren en nieuwe inzichten op te doen.

Microsoft-ceo Satya Nadella: 'Samen zullen we nieuwe oplossingen leveren die de klantinzichten van Salesforce koppelen aan de cloud-productiviteit van Office 365, het cloud-platform van Azure en de mobiliteit van Windows.' Volgens de Microsoft-directeur moet dat de productiviteit van Microsoft- en Salesforce-klanten vergroten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-05-30T11:19:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.