CRM Partners opent kantoor in Engeland

Dit artikel delen:

CRM Partners uit Barneveld heeft plannen om een vestiging te openen in Engeland. De Microsoft-partner bedient zijn Engelse klanten nu nog vanuit Nederland. De crm-leverancier gaat vanuit het kantoor van Microsoft in Londen op zoek naar een geschikte locatie. Het hoopt later dit jaar een definitief besluit te nemen over de vestigingsplaats van het Engelse kantoor.

Via het Engelse kantoor hoopt de leverancier het groeipotentieel van crm in de agri-sector te verzilveren. Daarbij zou Microsoft zijn partnerleverancier hebben verzocht om de markt te bedienen met een eigen vestiging. Die zal in eerste instantie bemand worden door mensen uit de Nederlandse organisatie, maar wordt later mogelijk uitgebreid met lokale medewerkers, meldt een woordvoerder aan Computable.

CRM Partners heeft op dit moment een vijftal klanten de agr-sector in Engeland en hoopt dat aantal uit te breiden. Door de aanwezigheid op de Engelse markt te versterken met een eigen vestiging hoopt CRM Partners haar dienstverlening verder uitbreiden en haar huidige klanten die internationaal opereren beter te bedienen. Het gaat bijvoorbeeld om leverancier van landbouwmachines Kverneland Group die nu nog vanuit Barneveld wordt bediend.

De opening van een Engelse vestiging past ook in de internationale groeistrategie van het bedrijf. Daarbij zet CRM Partners in op ontwikkelingen rondom customer engagement. Directeur Emiel Putman: 'Het gedachtegoed van crm wordt in heel Europa steeds populairder. Persoonlijk contact en engagement (betrokkenheid red.) met je doelgroep is immers bepalend voor succes en crm dient hierbij als motor.'

Putman legt uit dat crm al lang niet meer draait om een digitale kaartenbak met klantgegevens, maar een oplossing en denkwijze is geworden waarbij interactie met en betrokkenheid bij de doelgroep gestimuleerd wordt. 'Dit is een internationale trend en opvallend is dat ieder land zich weer in een andere fase van volwassenheid bevindt. De Engelse markt biedt hierin volop kansen', aldus Putman.

Duitse vestiging

Naast de hoofdvestiging in Barneveld beschikt CRM Partners ook over een vestiging in Duitsland. In 2011 opende de crm-leverancier een kantoor vlakbij de stad Frankfurt nadat het een groot contract had binnengehaald bij het Duitse chemieconcern Bayer.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-03-11T11:56:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.