HSO versterkt Dynamics CRM-kant met @Work

Dit artikel delen:

Toost op de ondertekening van de overname: v.l.n.r. Jan Koedijk (directeur HSO Nederland), Henk-Jan van de Beek (partner bij @Work/directeur HSO CRM Solutions) en Peter ter Maaten (algemeen directeur HSO).

Microsoft Dynamics-dienstverlener HSO uit Veenendaal neemt @Work Management Associates over. Dit is een specialist op het gebied van de verkoop, implementatie en ondersteuning van de klantrelatiebeheersoftware Microsoft Dynamics CRM. @Work uit Best telt zo'n dertig personeelsleden. Het bedrijf zal onder de naam HSO CRM Solutions verder gaan.

Het bedrijf @Work Management Associates is in 1998 begonnen als een interimmanagementbureau op het gebied van enterprise resource management. Naderhand is de focus geheel komen te liggen op Microsoft Dynamics CRM-producten.

De overname is in lijn met de strategie van HSO om een totaalleverancier te zijn op het gebied van het Microsoft platform, met onder andere Microsoft Dynamics CRM, AX en Office365. @Work is Microsoft Gold Partner. Met de nieuwe combinatie zegt HSO, waar bijna vijfhonderd man werken, toe te treden tot de top drie Microsoft-partners van Dynamics CRM in Nederland. De overname is sterk ingegeven door de forse groei in de vraag naar Dynamics CRM, aldus HSO.

De branchefocus van beide organisaties sluiten goed op elkaar aan. Zowel @Work als HSO richten zich op productie-, dienstverlenende en handelsbedrijven. Enkele bekende relaties van @Work zijn DTG, Endemol, metaalproducent Walraven en heftruckleverancier MCFE.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Slimme move om @Work onder te brengen bij HSO. Dit versterkt de propositie, marktbereik en positionering van beide bedrijven.

Complimenten, heren, en veel succes.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-08-18T11:55:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.