CRM Partners integreert software Thunderhead

Dit artikel delen:
Handen schudden

Leverancier van Microsoft Dynamics crm-oplossingen CRM Partners is een samenwerking aangegaan met het Britse softwarebedrijf Thunderhead. De business intelligence (bi)-oplossing van Thunderhead wordt geïntegreerd in de oplossingen die CRM Partners aanbiedt. Hierdoor kan informatie over klantervaringen worden toegevoegd aan de gegevens in het crm-systeem.

De bi-oplossing van Thunderhead houdt real-time informatie bij over klanten via verschillende kanalen, zoals mobile, web, fysiek, social en het contactcentrum. CRM Partners levert Microsoft Dynamics crm-systemen. De oplossing van Thunderhead wordt nu geïntegreerd in het crm-systeem dat CRM Partners aanbiedt. Hierdoor worden verschillende gegevensstromen bij elkaar gevoegd en kan er een uitgebreider beeld van de klant worden gevormd.

Zo wordt toegelicht dat klanten via verschillende kanalen contact hebben met een bedrijf, zoals via een e-mail-nieuwsbrief, vervolgens de website bezoeken, een tweet uitsturen en daarna contact opnemen met een contactcenter. Deze klanten kunnen direct worden herkend. Volgens Pipa Unsworth, vice president alliances bij Thunderhead stelt dit inzicht organisaties in staat om slimme vervolgacties te bepalen. ‘Tevens krijgen zij op basis van historische gegevens informatie aangereikt over de meest logische volgende interactie. Dit stelt organisaties in staat om hun interacties met de klant nog relevanter en persoonlijker te maken.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-09-14T11:54:00.000Z Birgit Bunt


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.