Microsoft en Salesforce koppelen meer software

Dit artikel delen:
Handen schudden

Online crm-leverancier Salesforce.com en softwareleverancier Microsoft koppelen verschillende producten. Meerdere Salesforce-clouds worden geïntegreerd in Skype for Business, OneNote, Delve en Windows 10. Dat hebben beide leveranciers bekend gemaakt tijdens Dreamforce 2015, het jaarcongres van Salesforce in San Francisco.

Salesforce en Microsoft zeggen werk te maken van de volgende integraties: Skype for Business met Salesforce Lightning Experience, OneNote met Salesforce Lightning Experience, Salesforce met Office Graph en Office Delive, Salesforce1 Mobile App voor Windows 10.

De nieuwe samenwerkingsovereenkomst is een vervolg op de eerdere integraties van oplossingen van beide leveranciers zoals Salesforce App voor Outlook en Salesforce1 Mobile App voor Outlook.

Satya Nadella, ceo van Microsoft, licht toe: 'Om het beste uit onze producten Microsoft Azure, Office en Windows te halen, werken we samen met partijen als Salesforce. Hierdoor geven we onze gezamenlijke klanten de middelen om effectief samen te werken en te communiceren.’ Salesforce-ceo Marc Benioff: 'We verdubbelen onze inzet'. Hij verwacht dat de integratie bij zal dragen aan de bedrijfsvoering van gezamenlijke klanten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-09-18T11:32:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.