Enquêtesoftware NetQ in Zwitserse handen

Dit artikel delen:
Onderzoek

Het Zwitserse Survalyzer is de nieuwe eigenaar van NetQuestionnaires Nederland, het bedrijf achter de enquêtesoftware NetQ. Survalyzer was van oorsprong een dochteronderneming van NetQuestionnaires, maar kwam op eigen benen te staan na een management buy-out in 2008. Nu heeft het bedrijf zijn voormalige moeder overgenomen en wil het, door alle expertise op het gebied van online onderzoek en de bijbehorende software te bundelen, internationaal verder groeien.

'De hechte relatie tussen Survalyzer en NetQ was altijd al een sleutel tot succes en groei. De overname was de volgende, logische stap om snellere productontwikkeling en betere ondersteuning aan al onze klanten te brengen, aldus Christian Hyka, topman van Survalyzer.

De dagelijkse leiding van NetQuestionnaires komt in handen van Agnes van de Meent. Het bedrijf ontwikkelt sinds 2003 online onderzoekssoftware en is actief voor onder andere financiële instellingen, onderzoeksbureaus, universiteiten en hogescholen, de mediabranche, de zorg en de farmaceutische sector.

NetQ Healthcare

NetQuestionnaires opereert vanaf 1 december vanuit een eigen kantoor in Utrecht. Voorheen was het bedrijf samen met zusterbedrijf NetQ Healthcare gevestigd in Amsterdam. Dit bedrijf blijft vanuit Amsterdam opereren en richt zich op het leveren van monitoringsoftware voor de Nederlandse GGZ-markt en zorgaanbieders van medisch specialistische zorg.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-09-29T10:13:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.